Stoppen!

Beste bezoekers,

Waarschijnlijk hebben jullie het al aan zien komen, ik ga stoppen met deze site! Ik heb er jaren met veel plezier aan gewerkt, maar dat is afgelopen jaar echt verdwenen. Om een paar dingen te noemen: Vanwege de tijd die er in zat, ook moest je erg opletten welke foto's je wel en niet mocht overnemen en er werden bijna geen reacties meer geplaatst. Ergens vind ik het wel jammer, ik kreeg altijd erg leuke en positieve reacties! Maar aan de andere kant heb ik nu weer meer tijd voor andere dingen! Ik wil jullie bedanken voor jullie bezoekjes, reacties en de vele mailtjes die ik altijd ontving!

Ik wens jullie allemaal het beste!

Groetjes,

Francine

Reacties

RoyalfanVivian op 30-01-2014 08:36

Jammer!

Anna op 06-12-2013 22:18
Heel erg jammer. Ik las je berichten altijd graag.
Jenny op 02-12-2013 21:32

Hoi Francine,

Wat jammer zeg dat je gaat stoppen met je website, tja, als je er geen plezier meer in hebt dan moet je niet tegen je zin in verder gaan natuurlijk. Ik wens je het beste!Groetjes van Jenny

corina op 23-11-2013 14:55

Jammer dat je stopt met je site maar ik kan het wel begrijpen. ik vond het zelf altijd een prachtige site. Het allerbeste!!

Annelie Wagteveld op 12-11-2013 18:14

Hoi Francine,

Wat jammer dat je gaat stoppen met je site! Ik vond het altijd super leuk om op je site te kijken. De laatste tijd kwam ik er ook niet zo vaak, omdat jij bijna geen nieuwe logjes had. Ik keek wel iedere keer of je al weer een nieuwe puzzelvraag had. Die vond ik altijd super leuk!:) Ik begrijp je ook heel goed hoor, ik merk zelf ook wel hoe druk je het soms met een site kunt hebben. 

Ik hoop dat je nu meer tijd hebt voor andere dingen.

Veel succes en het ga je goed!

Groetjes,

Annelie Wagteveld

corrie van rixoort op 10-11-2013 18:36

jammer ik zat op een nieuwe quiz te wachten.

het allerbeste voor jou;

groet Corrie van Rixoort

Wills op 10-11-2013 17:54

Hoi Francine,

Erg jammer dat je stopt. Je site was altijd erg leuk om te bezoeken.

Maar ik kan je beslissing wel begrijpen.

Groetjes en veel succes met alles wat je doet en gaat doen, Wills

Lichelle op 08-11-2013 17:35

Jammer dat je gaat stoppen! Ik kwam altijd graag op je site! Maar de laatste tijd kwam ik er wel minder vaak op omdat je niet zo actueel meer was! Maar dit moet vast de beste beslissing zijn!

Bedankt en heel veel succes met andere dingen in de toekomst!

Lichelle

Anja op 07-11-2013 19:39

Het is jammer, want ik kwam altijd graag naar je site, maar ik vermoedde al iets en ik dacht wacht nog maar even met de vraag of je ziek was of zo, want je site werd niet meer bijgewerkt. Maar nu weet ik de reden. 

Ik zou ook graag een eigen site willen hebben, maar het vele werk enz, begin ik er maar niet aan. Ik help graag mee met andere webloggers. 

Jij bedankt ond, maar ik wil jouw graag bedanken voor de mooie site, die je een tal jaren hebt gehad en waar we dan toch van hebben kunnen genieten.

Het ga je goed en succes met de andere wellicht leuke dingen, waar je nu dan meer tijd voor krijgt.

En nogmaals bedankt 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl